SHOP DE NYE FORÅRSVARER FRI FRAGT I PÅSKEN

BYTTEREGLER I JULEN 2021/22

Julegaver som er købt i webshoppen kan sendes retur til og med lørdag d. 8. januar.

RETURNERING

Som kunde i Two Danes online shop har du ret til at returnere dine varer i op til 14 dage efter at du har modtaget din ordre.
For at kunne returnere varerne, skal de være i samme stand som du modtog dem. Varerne ikke være brugt og ikke være vasket. Varerne skal returneres med de originale pris- og hængemærker. Du behøver ikke angive en grund til returnering, men vi vil være glade for din kommentar, da vi altid arbejder på at forbedre os.

Returnering via Post Danmark

I pakken du har modtaget fra os ligger en kopi af din ordrebekræftelse, som du bedes vedlægge i returpakken.
Two Danes opfordrer til, at man anvender PostNord ved returnering og anbefaler at returvarer sendes som pakke, da varerne dermed er forsikrede. Sendes varen som et brev, påhviler ansvaret afsenderen.
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er sendt retur til Two Danes.

Indlevering i butik

Du har også mulighed for at returnere en vare du har købt i webshoppen ved at indlevere den i vores butik i Fiolstræde 19, 1171 Kbh. K. Husk da at medbringe din kopi af ordrebekræftelsen.

Vær opmærksom på

Vi beder dig venligst være opmærksom på, at Two Danes ikke dækker omkostninger ved returnering, med mindre returneringen skyldes en fejl fra vores side. Vi gør desuden opmærksom på, at du har kun mulighed for at bytte varen til en vare som koster det samme som den vare du returnerer, eller til en vare som er billigere. Dette skyldes systemmæssige årsager og er desværre ikke noget vi kan ændre på i øjeblikket. Ønsker du at bytte til en dyrere vare, kan dette gøres ved at sende varen retur og foretage en ny bestilling i shoppen.
Returbeløb tilbageføres automatisk til den konto, der blev benyttet ved købet.

Annullering af ordre

Ønsker du at annullere en ordre, gøres det nemmest ved at besvare den mail som du har modtaget med din ordrebekræftelse. Du skriver blot at du ønsker at annullere ordren. Det er væsentligt, at du ikke ændrer emnefeltet på mailen. Hvis du annullerer din ordre trækkes pengene ikke på din konto.

Mangelfuld eller forkert levering

Skulle det ske, at din vare lider af en fejl, eller har vi leveret en forkert vare, bedes du sende varen retur til os sammen med dit ordrenummer og en beskrivelse hvad der er galt med varen. Du er naturligvis ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur.

Reklamation

Two Danes yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder fabrikations- og materialefejl, der er opstået ved normal anvendelse af varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage grundet forkert anvendelse eller forkert vask.

Ønsker du at anmelde en reklamationen, skal varen sendes retur til Two Danes sammen med en kopi af din ordrebekræftelse og en beskrivelse af hvad der er galt. Two Danes vil tage sig af reparation, ombytning eller kreditering, alt efter aftale.

Returvarer / Reklamationer sendes til:

Two Danes, Webshop
Fiolstræde 19
1171 København K