SHOP DE NYE FORÅRSVARER FRI FRAGT I PÅSKEN

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
Noon Aps.
Færgehavnsvej 36,
2150 Nordhavn, København
CVR-nummer: 29607184

Priser og Betaling
Alle priser i Two Danes webshop er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms. Man kan betale med følgende betalingskort i Two Danes webshop: Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro card, Diners, Eurocard og Forbrugsforeningen. Beløbet trækkes først fra dit betalingskort når ordren er afsendt fra Two Danes lager og pakken er overgivet til Post Danmark.

Leveringstid
Alle ordrer pakkes og afsendes af Two Danes indenfor 1-3 hverdage. Post Danmark vil normalt levere din pakke den følgende hverdag. Two Danes er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet.

Fragt og levering
Two Danes anvender Post Danmark til levering. Vi tilbyder gratis levering ved køb over DKK 750,- i Danmark. Ved køb under DKK DKK 750,- pålægges fragtgebyr på henholdsvis DKK 39,- for pakker uden omdeling og DKK 49,- for pakker med omdeling i Danmark. Det er altid gratis at afhente sin pakke i Two Danes i Fiolstræde 19, 1171 Kbh. K.

Ansvar
Two Danes er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. Two Danes er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og i EU.
Se desuden Two Danes politikker vedr. persondata og cookies:

https://www.twodanes.dk/persondatapolitik

Forbehold
Two Danes tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl. Vi gør opmærksom på, at priserne kan skifte uden varsel. Vi gør ligeledes opmærksom på, at man kun kan benytte en rabatkode pr. køb.
D et kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på computerskærme. Skulle det mod forventning ske, at en af de varer du har købt er udsolgt, vil du modtage en mail om hvorvidt du ønsker at gennemføre resten af ordren.

Reklamationsret
I henhold til Købeloven er der en 2-årig ret til at få mangler ved varen afhjulpet eller til at få varen ombyttet, hvis der reklameres over manglen inden for fristen. En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet - typisk en fabrikations- og / eller materialefejl.

Returnering
Som kunde i Two Danes webshop har du ret til at returnere dine varer i op til 14 dage. Denne periode gælder fra den dag, du modtager varerne. Du behøver ikke angive en grund til returnering. Du skal blot sende varerne tilbage til Two Danes lager inden for 14 dage. Varer skal returneres i samme stand som du modtog dem og med de originale påsatte pris- og hængemærker. Two Danes opfordrer til, at man bruger Post Danmark ved returnering. Vi understreger endvidere vigtigheden af, at man på posthuset får en kvittering for afsendelsen. Vær venligst opmærksom på, at Two Danes ikke dækker omkostninger ved returnering med mindre, returneringen skyldes en fejl vores side. I dette tilfælde vil omkostninger i forbindelse med returneringen naturligvis blive dækket af os.

Webshop Kundeservice:

Telefon: +45 3314 2433
E-mail: webshop@twodanes.dk


Webshop Returadresse:

Two Danes
Fiolstræde 19
1171 København K